Pakhus på i alt 5.909 m² oprindeligt opført i perioden 1907-1913 af FDB fællesforeningen af Danske Brugsforeninger og tegnet af arkitekterne Philip Smidth og Carl Wolmer. Bygningen fungerede frem til 1963 som hovedsæde for FDB, hvorefter de blev udlejet til forskellige former for kreativt erhverv.

Ejendommen har en særdeles attraktiv beliggenhed centralt på Islands Brygge få hundrede meter fra havnefronten, metrostation Islands Brygge og andre offentlige transportmuligheder og i samme område som bl.a. Deloitte, HK, SimCorp, Radisson m.v.

Ejendommen blev efter erhvervelsen i 2005 projekteret ombygget til boliger og stod i en længere årrække delvist ubenyttet hen. Grundet afmatning i boligmarkedet blev dette projekt skrinlagt og bygningen er efterfølgende blevet ombygget / indrettet og udlejet forskellige kontorer primært indenfor arkitektur og IT samt cafeer og restauranter i stueplan.

Aktuelt er ejendommen udlejet til café / restaurant samt flere forskellige former for liberalt erhverv herunder IT firmaer, advokatfirmaer.

Ejendommen blev som et led i en større selskabshandel afhændet i 2015. 

.
 

Fakta

Selskab

Njalsgade Komplekset ApS

Projektperiode
2005-


Bruttoareal
5.909 m2

Anlægssum
DKK
90.000.000,-